Wie is Li / Who is Li?

      De basis voor werken met textiel werd gelegd op de 3 jarige Modevakschool; kostuumnaaien en couture. Altijd bleef ik experimenteren met stoffen. In 2008 maakte ik kennis met vilt. Ik werd gegrepen door de eenvoud van het materiaal. Door trial and error heb ik het materiaal steeds beter leren kennen. Wol, water, zeep en spierkracht, dat is het!

Mijn inspiratie haal ik vooral uit natuur. De thema’s die ik verwerk gaan over het leven zelf.

Volg mij ook op Facebook en Instagram !

   The foundations for my interest in working with textiles, have been laid at the fashion trade school; costume & couture. I always kept experimenting with fabrics. In 2008, I got acquainted with felting. I loved the simplicity of the material. By trial and error I learned how to work with all sorts of felting techniques. Wool, water, soap and muscles, that’s it!

My inspiration comes mostly from nature. Themes come from life itself.

Follow me too on Facebook and Instagram !

 

 

contact