Wie is Li ?

Ik ben haptotherapeut én ik vilt.

Haptonomie gaat over aanraking en verbinding, in letterlijke en figuurlijke zin. De mens heeft verbinding nodig met anderen om zichzelf te leren kennen. Door waarachtige aandacht en aanraking kan een mens zich laten zien zoals hij is, in al zijn perfecte imperfectie.

Het vilten zelf is een soortgelijk proces – van wol naar vilt – aanraking en verbinding. Onderwerpen die je terug ziet in mijn werk zijn: transparantie, gelaagdheid, verhullen en jezelf laten zien, buiten je kaders durven kijken, mild zijn voor jezelf. De gelaagdheid van de mens en ook mijn eigen imperfectie zie je terug in mijn werk 🙂

Het is fijn om een plek te hebben die past als een warme jas, waar je jezelf kan zijn. Thuis! Mijn ontwerpen zijn bedoeld om een mooie persoonlijke mix te maken van je huis.

De meubelontwerpen zijn van hout met karakter. Oud doorleefd hout of bijvoorbeeld hout met een mooie nerf.

Ben je geïnteresseerd in mijn werk? Heb je andere vragen?   contact

Volg mij ook op Facebook !

hartelijke groet,

Lilian van den Einden